Menu Sluiten

Yoga in het park

Zondagvoormiddag: yoga in het Josephine Charlottepark 

In juli en augustus kan je bij mooi weer in het Josephine Charlottepark te Lokeren. Iedereen kan deze lessen volgen, jong en oud, wie bewegelijk en minder bewegelijk is en wie wel en niet vertrouwd is met de oefeningen. Deze lessen zijn ook heel geschikt voor wie met de yoga wenst kennis te maken.

De lichte lichamelijke en mentale activiteit bij de oefeningen versterken niet alleen het lichaam met de organen, het zenuwstelsel en de ademhaling maar zorgen ook voor een beter verzameld zijn en schenken je een grotere rust.

De lessen gaan enkel door bij mooi weer naast Bootverhuur Meersland. Losse kledij is wenselijk en gelieve zelf een matje mee te brengen. Meer info over de bootverhuur: zie https://meersland.be/.

Voor wie wenst kan na de les in de bar van het Meersland een koffiekoek nuttigen. Dit moet je wel op voorhand melden.

Data: zondag 7 en 21 juli + 4, 11, 18 augustus en ook op donderdag 15 augustus van 10h tot 11h

Contacteer Philippe Gits

Inschrijven ten laatste de dag vooraf om 12h bij Philippe Gits
0473/41 68 41 of info@yogaschool.b

Disclaimer of het verwerpen van verantwoordelijkheid

Bij grotere lichamelijke en psychische problemen dien je zeker en vast een bevoegd persoon te raadplegen. Een dokter, een psychiater, psycholoog, osteopaat of kinesist kan zeker raadzaam zijn bij mentale of lichamelijke problemen. Zeker na een operatie een arts raadplegen of je al mag bewegen en of er beperkingen zijn.
Ik ben een yogaleraar maar ik bied helemaal geen therapie aan!
Yoga is zelfontwikkeling en hier leer je een eigen verantwoordelijkheid op te nemen voor je beslissingen.